Aktivitete

Home > Aktivitete > Arti dhe kultura

Shpat Deda në turneun e "Ambël e Thartë" - ABI Bank mbështet

Këngëtari nga Kosova Shpat Deda përfundon me sukses turneun e koncerteve “Ambël e Thartë” nisur nga Amfiteatri Tiranës, në parkun e liqenit dhe përfunduar në Pazarin e Vjetër në Korcë. Ky turne erdhi në 10-vjetorin e karrierës së këngëtarit dhe u shtri në 10 qytete të Shqipërisë.

Banka Amerikane e Investimeve ishte mbështetëse e turneut “Ambël e Thartë”, koncerte të cilat këngëtari i mirënjohur zgjodhi ti mbajë në Amfiteatrin e Tiranës, Durrësit, Apolloni e vende të tjera turistike të cilat transmetojnë transmetojnë emocione artisike dhe vlerat e trashëgimisë kulturore të Shqipërisë.

  

X