Aktivitete

Home > Aktivitete > Arti dhe kultura

ABI Bank Sponsor Gjeneral i FEST 57

Banka Amerikane e Investimeve është Sponsor Gjeneral i Festivalit të Këngës në RTSH - FEST 57, në datat 20, 21 dhe 22 Dhjetor në Pallatin e Kongreseve.

Për të parë videon e këtij Festivali, klikoni në linkun në vijim: FEST 57

X