Aktivitete

Home > Aktivitete > Arti dhe kultura

Takimi Mbarëkombëtar i Teatrit Profesionist "Kadri Roshi"

Takimi Mbarëkombëtar i Teatrit Profesionist “Kadri Roshi” zhvilluar për herë të parë në Gjirokastër ngjiti në skenën e teatrit “Zihni Sako” një sërë aktorësh të cilët u vlerësuan nga Juria profesioniste ku për 7 netë radhazi ndoqi interpretimin e trupave teatrore pjesëmarrëse.

Banka Amerikane e Investimeve mbështeti financiarisht cmimet e akorduara për shfaqjen, regjinë, skenografinë dhe aktorët më të mirë dhe ndarja e tyre në natën finale u bë nga stafi i degës në Gjirokastër.

ABI Bank tregoi tregoi sërish se është në mbështetje të aktiviteteve që mbartin vlera të pakrahasushme kulturore dhe artistike.

 

 

X