Aktivitete

Home > Aktivitete > Arti dhe kultura

Olen Cesari në Tiranë

Kthehet në Shqipëri muzikanti i mirënjohur ndërkombëtar Olen Cezari, me grupin e tij "International Clandestine Orchestra" për të përsëritur suksesin e kaluar, duke rivënë në skenë një tjetër event të paharrueshëm. Në datën 23-24 Prill, në Pallatin e Kongreseve.

Të ftuar special: Alessandro Mannarino,Guo Gan, Eden, Pepe Sanchez, Bes Kallaku.

Koncerti mbështet nga Banka Amerikane e Investimeve, Sponsor Gjeneral!

    

X