Aktivitete

Home > Aktivitete > Arti dhe kultura

Festivali Ndërkombëtar i Vokali Operistik "Marie Kraja"

20 vjet më parë, në Janar të 1999, nisi eventi i parë muzikor ndërkombëtar i Shqipërisë, Festivali Ndërkombëtar i Vokalit Operistik,"Marie Kraja".

Festivali rikthehet në edicionin e tij të 17-të në datat 19 dhe 20 Prill në Qëndrën Kulturore të Katedrales Orthodhokse në Tiranë në dy netë magjike me ariet dhe këngët më të bukura klasike, interpretuar nga artistë të ardhur nga vende të ndryshme të botës.

Festivali mbështetet nga ABI Bank, partnere e përhershme e aktiviteteve artistike kulturore në skenën e artit shqiptar.

   

X