Aktivitete

Home > Aktivitete > Arti dhe kultura

ABI Bank mbështet "Annie Musical"

ABI Bank gjithmonë në mbështetje të fëmijëve dhe zhvillimit të talenteve, sponsor gjeneral i muzikalit"ANNIE"!

Një prej muzikaleve më të njohur e më të dashur në skenat botërore që vazhdon të shfaqet edhe sot në Brodway duke thyer rekorde në audience, kishte premierën dt.8 qershor në Arturbina. 

  

X