Aktivitete

Home > Aktivitete > Sport

ABI Bank mbështet "Rally Albania" 2019

8 -15 qershor u zhvillua edicioni i 15-të i "RALLY ALBANIA" 2019. Një javë me aventurë duke eksploruar Shqipërinë nëpërmjet sportit.

 

Nisja e garës u bë nga Tirana,Sheshi Skënderbej për të vazhduar në Valbonë, Voskopojë dhe Himarë.

Banka Amerikane e Investimev partner i "RALLY ALBANIA" 2019! 

   

X