Aktivitete

Home > Aktivitete > Sport

Banka Amerikane e Investimeve mbështet Klubin e Basketbollit “Flamurtari”

Në kuadër të përgjegjësive sociale të ABI Bank, sporti vazhdon të jetë në fokus duke përkrahur sportistët dhe aktivitetin e tyre. ABI Bank duke filluar nga muaji gushti këtij viti do të jetë mbështetësi kryesor i ekipit të basketbollit për femra “Flamurtari” i qytetit të Vlorës, i cili në muajin maj u shpall dhe fituesi i Kampionatit Kombëtar në Basketboll për Femra.

X