Prona

Home > ABI Prona > Ndertese Multifunksionale

Shitet Fabrikë me truall 9’818 m² dhe njollë 5’064 m² në Symiz, Korçë

  • QytetiKorcë
  • Lloji i PronësNdertese Multifunksionale
  • Sipërfaqja5064m2
  • Vendndodhja

Shitet truall me sipërfaqe 9,818m² dhe ndërtesë me sipërfaqe njolle 5,064.45 m² ndodhur në Symiz, Korçë. Zona në të cilën ndodhet prona është në veri-perëndim të Qendres së qytetit të Korçës  dhe prona  në anën lindore dhe perëndimore të saj ka dalje direkte në rrugë dhe një distance prej rreth 800m nga rruga nacionale Pogradec-Korçë.

 

 

< Kthehu tek kërkimi juaj
X