Prona

Home > ABI Prona > Ndertese Multifunksionale

Shitet Bar-Restorant-Hotel 3 kat me sipërfaqe trualli 3’922 m² dhe ndërtesë 173 m² në Tapizë, Krujë

  • QytetiKrujë
  • Lloji i PronësNdertese Multifunksionale
  • Sipërfaqja519m2
  • Vendndodhja

Shitet Bar-Restorant-Hotel 3 kat me Truall me sipërfaqe 3’922 m² dhe ndërtesë me sipërfaqe njolle 173 m² ndodhur në Tapizë, Krujë. Ndërtesa ka një largësi prej rreth 300 m nga kryqëzimi i rrugës nacionale Kamëz - Fushë Krujë me një rrugë dytësore që te çon në Aeroportin e Rinasit. Zona në të cilën ndodhet prona ka karakter industrial. Aksesi në pronë realizohet në kufirin lindor të saj drejtpërdrejtë nga rruga nacionale Kamëz - Fushë, Krujë.

Përbërja e pronës: 

Kati përdhe 173 m²,

Kati i parë 173 m²,

Kati i dytë 173 m²

 

 

< Kthehu tek kërkimi juaj
X