Prona

Home > ABI Prona > Ndertese Multifunksionale

Shitet Punishte Mobilierie me sipërfaqe trualli 4’040 m² ndërtese 1’957 m² në Finiq, Sarandë

  • QytetiSarandë
  • Lloji i PronësNdertese Multifunksionale
  • Sipërfaqja1957m2
  • Vendndodhja

Shitet Punishte Mobilierie me Truall me sipërfaqe 4’040 m² dhe ndërtesë të regjistruar me sipërfaqe njolle 1’957 m² ndodhur në rrugën “Vrion” në Finiq, Sarandë. Prona ndodhet në një distancë rreth 400 m nga rruga  Gjirokastër-Sarandë. Zona në të cilën ndodhet prona ka kryesisht karakter insustrial. 

Përbërja faktike e pronës : 

Kati përdhe  2,577 m²

Kati i parë  830 m²

 

 

< Kthehu tek kërkimi juaj
X