Prona

Home > ABI Prona > Toke

Shiten 3 Toka arë me sipërfaqe totale 4’816 m² në Xhafzotaj, Durrës

  • QytetiDurrës
  • Lloji i PronësToke
  • Sipërfaqja4816m2
  • Vendndodhja

Shiten 3 toka të llojit arë me sipërfaqe totale 4’816 m².

Tokat ndodhen në rr.”Pularia” Xhafzotaj, Durrës, rreth 800 m nga rruga Shkozet - Shijak, rreth 7 km nga qëndra e qytetit të Durrësit. Prona shtrihet në një terren krejtësisht fushor dhe ka një konfigurim të rregullt. Zona ku ndodhet prona ka karakter bujqesor.

 

 

< Kthehu tek kërkimi juaj
X