Prona

Home > ABI Prona > Toke

Shiten 4 Toka arë me sipërfaqe totale 3’370 m² në Arapaj, Durrës

  • QytetiDurrës
  • Lloji i PronësToke
  • Sipërfaqja3370m2
  • Vendndodhja

Shiten 4 toka të llojit arë me sipërfaqe totale 3’370 m².

Tokat ndodhen në Arapaj, Durrës, rreth 450 m shkolla 9-vjeçare, Arapaj dhe rredh 5 km nga qëndra e qytetit të Durrësit. Prona shtrihet në një terren krejtësisht fushor dhe ka një konfigurim të rregullt. Zona ku ndodhet prona ka karakter bujqesor dhe rezidencial. Aksesi faktik në prona realizohet nëpërmjet rrugës dytësore, e cila pozicionohet në jug të pronave, zgjatimi lindor i së cilës lidhet me rrugën "Hoxhës“.

 

 

< Kthehu tek kërkimi juaj
X