Prona

Home > ABI Prona > Toke

Shitet Tokë truall 1’237 m² në ish zonën industriale, Korçë

  • QytetiKorcë
  • Lloji i PronësToke
  • Sipërfaqja1237m2
  • Vendndodhja

Shitet tokë truall me sipërfaqe 1’237 m².

Toka ndodhet në anën perëndimore të rr. “Muzakajt” në Korçë,  50 m  nga Universiteti “Kristal” dhe rreth 1.5 km larg qëndrës së qytetit. Prona është e sistemuar, niveluar dhe shtruar me beton. Zona ku ndodhet prona ka karakter kryesisht industrial. Prona ka akses të drejtëpërdrejtë në rrugën “Muzakajt”.

 

 

< Kthehu tek kërkimi juaj
X