Prona

Home > ABI Prona > Toke

Shitet Tokë Truall 12’661 m², në Korçë

  • QytetiKorcë
  • Lloji i PronësToke
  • Sipërfaqja12661m2
  • Vendndodhja

Shiten tokë truall me sipërfaqe totale 12’661 m².

Prona në shitje është e përbërë nga dy toka të llojit truall të cilat janë sipëfaqe të pandara nga njëra-tjetra. Ato pozicionohen në nje distancë rreth 2.5 km në veri-perëndim të qendrës së qytetit të Korçës, rreth 2 km në veri-perëndim të Stadiumit “Skënderbeu” dhe rreth 500 në veri-perëndim të kryqëzimit e Bilishtit.

 

 

< Kthehu tek kërkimi juaj
X