Prona

Home > ABI Prona > Toke

Shitet Tokë Arë 18’800 m², Çlirim, Seman, Fier

  • QytetiFier
  • Lloji i PronësToke
  • Sipërfaqja18800m2
  • Vendndodhja

Shitet truall 18’800 m² në Çlirim, Seman, Fier. Toka është hapsirë e lirë dhe ndodhet 12 km larg qendrës së qytetit të Fierit dhe ka akses të drejtpërdrejtë me rrugën Fier – Seman. Prona është rreth 1 km larg nga Fshati Seman.

 

 

< Kthehu tek kërkimi juaj
X