Prona

Home > ABI Prona > Toke

Shitet Truall 3’174 m² në Patos, Fier

  • QytetiFier
  • Lloji i PronësToke
  • Sipërfaqja3174m2
  • Vendndodhja

Shitet Truall 3,174 m² në Patos, Fier. Prona është e rrethuar me një mur rrethues prej blloqesh betoni nga tre anë. Prona ndodhet 2.5 km larg qendrës së qytetit të Patosit, 300 metra larg nga kthesa e rrugës Fier – Berat, si dhe 250 metra larg “Bar Restorant Kështjella”.

 

 

< Kthehu tek kërkimi juaj
X