Prona

Home > ABI Prona > Ndertese Multifunksionale

Shitet Tokë Arë 9’105 m² dhe ndërtesë 4 kat, Xhafzotaj, Durrës

  • QytetiDurrës
  • Lloji i PronësNdertese Multifunksionale
  • Sipërfaqja2765m2
  • Vendndodhja

Shitet Tokë Arë me sipërfaqe 9’105 m², në Xhafzotaj, Durrës. Prona ndodhet në zonën industriale midis Tiranës dhe Durrësit me një distancë rreth 4 km nga qendra e Xhafzotajt, 7 km në veri-lindje të Durrësit. Prona ka pozicion të favorshëm për tu përdorur për ushtrimin e aktiviteteve të biznesit, pasi ndodhet në afërsi të Tiranës dhe me dalje direkte në supërstradë. Prona është e zhvilluar me një ndërtesë 4 kate me 2,765 m² total ndërtim.

 

 

< Kthehu tek kërkimi juaj
X