Prona

Home > ABI Prona > Toke

Shitet tokë pemtore 7’600 m² në Petrelë, Tiranë

  • QytetiTiranë
  • Lloji i PronësToke
  • Sipërfaqja7600m2
  • Vendndodhja

Shitet tokë me sipërfaqe 7’600 m², rreth 1km në perëndim të rrugës Tiranë-Elbasan si dhe 600 metra larg Komunes Petrelë. Prona është e mbjellë me pemë të ndryshme dhe ndodhet në jug të rrugës Tiranë-Berzhitë. Në veri të pronës ndodhet rruga e Kalasë së Petrelës. Qendra e Tiranës është 8.7 km larg.

 

 

< Kthehu tek kërkimi juaj
X