Prona

Home > ABI Prona > Apartament

Shitet Vilë 2 kat me truall 2400 m² dhe njolle 196 m² në Bishanakë, Fier

  • QytetiFier
  • Lloji i PronësApartament
  • Sipërfaqja196m2
  • Vendndodhja

Shitet shtëpi private 2 kat, ndërtuar vitet e fundit, me sipërfaqe trualli 2’400 m² dhe ndërtimi kati përdhe 196 m², ndodhur në Bishanakë, Fier. Vendodhja e pronës është rreth 500 m  në veri të qendrës tregtare ETC-Elkos, Fier. Vila është e rrethuar me oborr në të gjithë perimetrin e saj dhe është e mbjelle me pemë dekorative  dhe frutorë.

Punimet ndërtimore në vilë janë shumë cilësore. Hyrja  në oborrin e vilës  realizohet nëpërmjet  një porte të madhe automatike  në anën jugore të pronës.

 

 

< Kthehu tek kërkimi juaj
X