Prona

Home > ABI Prona > Shtepi Private

Shitet Shtëpi 1 kat 75 m² dhe truall 329.7 m², Përmet

  • QytetiPërmet
  • Lloji i PronësShtepi Private
  • Sipërfaqja75m2
  • Vendndodhja

Shitet shtëpi banimi 1 kat me truall me sipërfaqe 329.7 m² dhe ndërtesë me sipërfaqe 75 m², në qytetin e Përmetit.

Hyrja në pronë realizohet drejtëpërdrejt nga rruga lokale e zonës. Prona ndodhet në një largësi rreth 100 m nga Restorat Parku dhe rreth 700m nga qendra e qytetit.

 

 

< Kthehu tek kërkimi juaj
X