Prona

Home > ABI Prona > Ndertese Multifunksionale

Shitet Truall dhe Ndërtesë, Marikaj, Vorë

  • QytetiTiranë
  • Lloji i PronësNdertese Multifunksionale
  • Sipërfaqja1035m2
  • Vendndodhja

Shitet truall me sipërfaqe 1’600 m² dhe ndërtesë me sipërfaqe totale 1’035 m². Prona ndodhet në Marikaj, Vorë. Pjesa veriore është projektuar të jetë pishinë. Ndërtesa është  e  përshtatshme për të zhvilluar aktivitetin bar–restorant-hotel.

Përbërja e pronës:

Kati i pare nëntokë 300 m²
Kati përdhe 317 m²,
Kati i parë 317 m²,
Kati i dytë 101 m²,

 

< Kthehu tek kërkimi juaj
X