Prona

Home > ABI Prona > Vile

Shitet Ndërtesë me sip. 367 m² në Paskuqan Tiranë

  • QytetiTiranë
  • Lloji i PronësVile
  • Sipërfaqja367m2
  • Vendndodhja

Shitet ndërtese 3 kate me sipërfaqe 367 m², e ndodhur në adresën Paskuqan,   Tiranë. Kati i parë është 107 m², kati i dytë është 121 m² dhe kati i tretë është 138.9 m².

Ndërtesa ndodhet në zonën e Babrrusë në afërsi të kryqëzimit të Rrugës Demokracia me rrugën Shyqyri Alimerko. 

Përbërja e pronës: 

Kati përdhe 107 m²,
Kati i parë 121 m²,
Kati i dytë 138.9 m²

 

< Kthehu tek kërkimi juaj
X