Prona

Home > ABI Prona > Bodrum/Garazh

Shitet Podrum 100 m², Rr.“Shyqyri Ishmi”, Tiranë

  • QytetiTiranë
  • Lloji i PronësBodrum/Garazh
  • Sipërfaqja100m2
  • Vendndodhja

Shitet podrum me sipërfaqe 100 m² në rrugën “Shyqyri Ishmi”, Tiranë. Prona ndodhet në një godinë banimi me 9 kate mbi tokë dhe 1 kat nëntokë. Ajo është e përbërë nga një ambjent shërbimi dhe një tualet. Në anën veri-perëndimore të pronës në distancë rreth 50 metra ndodhet Xhamia e Tabakeve. Prona ndodhet buzë rrugës dytësore në një zonë të populluar, fakt i cili ndihmon në kryerjen e aktivitetve të ndryshme të shërbimeve.

 

 

< Kthehu tek kërkimi juaj
X