Prona

Home > ABI Prona > Dyqan

Shitet Ambient Tregtar në zonën e “Shkëmbit të Kavajës”, Durrës, 69.65 m²

  • QytetiDurrës
  • Lloji i PronësDyqan
  • Sipërfaqja69m2
  • Vendndodhja

Shitent ambient  tregëtar  me  sipërfaqe 69.65 m² . Njësia ndodhet në katin e përdhe të kompleksit të banimit e shërbimit me 10 kate mbi tokë dhe 2 kate nëntokë ndodhur në L.Plazh 13, në zonën  e “Shkëmbit të Kavajës” në qytetin e Durrësit. Dyqani është është me një fasadë  nga ana jugore. Dyqani është organizuar në një ambjent shërbimi dhe një tualet.

 

< Kthehu tek kërkimi juaj
X