Prona

Home > ABI Prona > Dyqan

Shitet Ambient Tregtar në kompleksin e shërbimit dhe banimit “City Center”, Korçë, 79.3 m²

  • QytetiKorcë
  • Lloji i PronësDyqan
  • Sipërfaqja79m2
  • Vendndodhja

Shitet ambjent  tregtar  me  sipërfaqe 79.3 m². Njësia ndodhet në katin e dytë nga toka të kompleksit të banimit e shërbimit me 13 kate mbi tokë dhe 1 kat nëntokë, “City Center”, ndodhur në rrugën “ Kiço Greço”, në qytetin e Korçës. Kompleksi ku ndodhet njësia pozicionohet 700m në anën veriore të qendrës së Korçës dhe në anën jugore të kryqëzimit të rrugëve kryesore “ Kiço Greço” dhe rrugës  “Midhi Kostani”.

 

 

< Kthehu tek kërkimi juaj
X