Prona

Home > ABI Prona > Dyqan

Shitet Ambient Tregtar në Digën e Liqenit, Tiranë, 590 m²

  • QytetiTiranë
  • Lloji i PronësDyqan
  • Sipërfaqja590m2
  • Vendndodhja

Shitet ambjent tregëtar me  sipërfaqe 590 m². Njësia ndodhet në katin përdhe, e cila është pjësë përbërëse e një kompleksi shërbimi dhe banimi. Njësia ndodhet në pjesën jugore të qytetit të Tiranës, pozicionuar rreth 2 km nga qëndra, pranë Liqenit Artificial dhe në midis Kopështit Zoologjik dhe Botanik. Prona ndodhet pranë qëndrës tregtare të njohur si "PAM", e cila shërben edhe si pikë referimi për zonën. Prona është e përbërë nga një hapsirë e pandarë.

 

 

< Kthehu tek kërkimi juaj
X