Prona

Home > ABI Prona > Dyqan

Shitet Njësi 605 m2, Rr. “Jakov Mile”, Fier

  • QytetiFier
  • Lloji i PronësDyqan
  • Sipërfaqja605m2
  • Vendndodhja

Shitet njësi 605 m², në rrugën “Jakov Mile” në Fier. Prona ndodhet në katin e dytë nga toka të godines së një pallati 11 katësh. Prona është e papërfunduar nga brenda dhe të jep mundesinë për ta përshtatur sipas kërkesave. Prona pozicionohet afër qendrës së qytetit dhe institucioneve administrative dhe arsimore. Rrugët kryesore dhe të brënshme të zonës janë të asfaltuara dhe në gjëndje të mirë. Fasada e dyqanit është në rrugën kryesore " Jakov Mile".

 

 

< Kthehu tek kërkimi juaj
X