Prona

Home > ABI Prona > Dyqan

Shitet njesi 54.3 m2, Rr. Plazh-Durrës, Durrës

  • QytetiDurrës
  • Lloji i PronësDyqan
  • Sipërfaqja54m2
  • Vendndodhja

Shitet njësi me sipërfaqe 54.3 m² me adresë L.13, Hekurudha-Plazh, Durrës.
Prona ndodhet në katin përdhe të një pallati 5 katësh dhe është e orientuar në anën veriore të rrugës Plazh –Durrës. Para pronës ndodhet një shesh. Zona është e karakterit  rezidencal, tregtar dhe turistik me objekte të ndërtuara 10 vitet e fundit.

 

 

< Kthehu tek kërkimi juaj
X