Prona

Home > ABI Prona > Dyqan

Shitet Ambient Tregtar në rrugën “Zoja Curre”, Tiranë, 52.28 m²

  • QytetiTiranë
  • Lloji i PronësDyqan
  • Sipërfaqja52m2
  • Vendndodhja

Shitet ambjent tregëtar me  sipërfaqe 52.28 m² në rrugën “Zoja Curre”, Tiranë. Njësia ndodhet në katin përdhe dhe është pjesë përbërëse e një kompleksi shërbimi dhe banimi me 7 kat mbi tokë dhe 2 kat nëntokë. Dyqani sheh nga sheshi i brendshëm i pallatit. Ai ndodhet në një distancë rreth 100 m nga Tregu Elektrik dhe 200 m nga shkolla “Mihal Grameno”. Zona ku ndodhet dyqani ka karakter komercial dhe rezidencial.

 

 

< Kthehu tek kërkimi juaj
X