Prona

Home > ABI Prona > Apartament

Shitet Apartament në kompleksin e shërbimit dhe banimit “City Center”, Korçë, 239.1 m²

  • QytetiKorcë
  • Lloji i PronësApartament
  • Sipërfaqja239m2
  • Vendndodhja

Shitet apartament me  sipërfaqe 239.1 m². Apartamenti ndodhet në katin e tretë nga toka të kompleksit të banimit e shërbimit me 13 kate mbi tokë dhe 1 kat nëntokë, “City Center”, ndodhur në rrugën “ Kiço Greço”, në qytetin e Korçës. Kompleksi ku ndodhet prona pozicionohet 700 m në anën veriore të qendrës së Korçës dhe në anën jugore të kryqëzimit të rrugëve kryesore “Kiço Greço” dhe rrugës  “Midhi Kostani”.  Prona ndodhet në katin e katërt nga toka, të godinës me trembëdhjetë kate mbi tokë dhe përbëhet nga një hapsirë e pandarë.

 

< Kthehu tek kërkimi juaj
X