Prona

Home > ABI Prona > Ndertese Multifunksionale

Shitet ndërtesë multifunksionale 1,2,3 kat me ndërtesë totale rreth 3,000m² dhe tokë 7,850 m² , Vaqarr

  • QytetiTiranë
  • Lloji i PronësNdertese Multifunksionale
  • Sipërfaqja3004m2
  • Vendndodhja

Shitet ndërtesë multifunksionale 1,2 dhe 3 kat me përdorim aktual si magazinë frigoriferike dhe fabrikë përpunimi druri dhe zyra në funksion të tyre ndodhur në Vaqarr, Tiranë. Në bazë të lejes prona ka këtë përbërje:

a) Korpusi kryesor = 154 m2 * 3 kt, 1020.5 m2 * 2 kt, = 2503 m2 sip. tot. ndërtim

b) Zyra =116 m2 * 2 kt = 232 m2 sip. tot. ndërtim

c) Frigorifer= 269.5 m2 * 1 kt = 269.5 m2 sip. tot. ndërtim

Prona pozicionohet rreth 1.6 km në Juglindje të urës së Beshirit, 160 m larg nga magazinat e kompanise Lufra dhe rreth 2.6 km nga qendra e Vaqarrit. Rruga rurale, nga e cila merr akses kjo pronë, bashkohet rreth 600 m ne veriperendim me rrugen Tirane-Ndroq.

 

Zona ku ndodhet prona ka karakter kryesisht industrial.

< Kthehu tek kërkimi juaj
X