Prona

Home > ABI Prona > Magazine

Shitet magazinë (kapanon) 1 kat 1,122 m² dhe tokë 3,942 m² pranë autostradës Durrës Rrogozhinë, ndodhur në Kavajë

  • QytetiKavajë
  • Lloji i PronësMagazine
  • Sipërfaqja1122m2
  • Vendndodhja

Shitet tokë me titull pronësie “Arë” 3,942 m² mbi të cilën është ndërtuar një magazinë (kapanon) me leje ndërtimi me sipërfaqe totale 1,122  m² . Prona ndodhet në Kavajë. Pasuria ka akses të lehtë për në rrugën dytësore Durrës-Rrogozhinë me një distancë prej saj rreth 300 m. Ajo ndodhet në një largësi në vijë ajrore rreth 1.6 km nga qendra e Kavajës.

 

Zona  ka karakter kryesisht komercial dhe bujqësor.

< Kthehu tek kërkimi juaj
X