Prona

Home > ABI Prona > Ndertese Multifunksionale

Shitet tokë 4,500 m² dhe ndërtesë me leje ndërtimi me sipërfaqe totale 840m² dhe pishinë në Mjull Bathore, Tiranë

  • QytetiTiranë
  • Lloji i PronësNdertese Multifunksionale
  • Sipërfaqja840m2
  • Vendndodhja

Shitet tokë me titull pronësie “Ullishte” 4,500 m2 mbi të cilën eshtë ndërtuar një ndërtesë (e shfrytëzuuar si bar-restorant dhe diskotekë) më leje ndërtimi me sipërfaqe totale 840 m2. Në përbërje të kësaj prone janë edhe dy pishina të jashtme që bashkë me zonat e shërbimit në funksion të tyre ka një sipërfaqë rreth 305 m². Prona ndodhet në Mjull-Bathore dhe pozicionohet në afërsi të kompleksit rezidencial Olive Hill, rreth 6 km në Juglindje të Tiranës dhe rreth 300 m në Perëndim të TEG-ut. Pasuria ka akses të lehtë për në autostradën Tiranë-Elbasan. 

Zona  është një nga më të preferuarat aktualisht për banim dhe përfshin disa kompelske te njohura rezidenciale që janë ndërtuar gjatë 2 dekadave të fundit në afërsi të TEG.

< Kthehu tek kërkimi juaj
X