Prona

Home > ABI Prona > Vile

Shitet shtëpi 1 kat me tokë 1,674 m² në Tufinë, Tiranë

  • QytetiTiranë
  • Lloji i PronësVile
  • Sipërfaqja170m2
  • Vendndodhja

Shitet shtëpi 1 kat me sipërfaqe trualli 1,674 m² dhe ndërtesë me sipërfaqe totale 170 m² në Tufinë, Tiranë. Prona ndodhet në një distancë rreth 4 km nga qendra, rreth 100 m larg ish Uzinës së Tankeve. Objekti është i përbërë nga 3 dhoma gjumi, 1 ambient dite, 2 tualete. Prona ka akses në rrugën locale e cila në një distancë rreth 20 m del në rrugën kryesore “Myslym Keta”.

Zona ku ndodhet prona ka karakter kryesisht rezidencial dhe përbëhet nga ndërtime të ulta.

< Kthehu tek kërkimi juaj
X