Prona

Home > ABI Prona > Magazine

Shitet magazine 1 kat 1,260 m² me tokë 2,075 m² në Mbrostar-Ura, Fier

  • QytetiFier
  • Lloji i PronësMagazine
  • Sipërfaqja1260m2
  • Vendndodhja

Shitet magazinë 1 kat, me sipërfaqe 1,260 m² , ndodhur në Mbrostar-Ura, Fier.

 Prona ndodhet rreth 3 km ne Verilindje të qendrës së qytetit. Magazina ndodhet rreth 140 m larg rrugës Mbrostar-Vajkan dhe ka dalje direkte në rrugën “Argjinatura” . Hyrja  realizohet nga ana Veriore e saj në një një portë metalike me dy kanata e cila lejon edhe aksesin e automjeteve. Terreni ku pozicionohet magazina është i sheshtë dhe prona ka formë të rregullt gjeometrike që e bën shfrytëzimin e saj sa më të mirë.

Zona ku ajo pozicionohet ka karakter kryesisht industrial.

< Kthehu tek kërkimi juaj
X