Prona

Home > ABI Prona > Ndertese Multifunksionale

Shitet truall dhe ndërtesë 1kat me truall 6,980 m² dhe ndërtesë 4,030m² në Sheq të Madh, Fier

  • QytetiFier
  • Lloji i PronësNdertese Multifunksionale
  • Sipërfaqja4030m2
  • Vendndodhja

Shitet truall + ndërtesë 1 dhe 2 kat me përdorim aktual si magazinë frigoriferike dhe fabrikë përpunimi mishi dhe zyra në funksion të tyre, me sipërfaqe totale toke 6,980 m² dhe ndërtesë totale 4,030 m² ndodhur në Shqe të Madh, Fier. Prona pozicionohet rreth 2.5 km në Jug të urës së Mbrostarit , rreth 2.4 km nga qendra e Fierit dhe rreth 1 km larg nga Spitali Rajonal Memorial. Prona ka akses të drejtëpërdrejtë në rrugën “Teeodor Muzaka II” .

Zona ku ajo pozicionohet ka karakter komercial, rezidencial dhe industrial.

< Kthehu tek kërkimi juaj
X