Prona

Home > ABI Prona > Ndertese Multifunksionale

Shitet truall dhe ndërtesë 1kat me truall 1,083.5 m² dhe ndërtesë 330.5m² në Daullas, Fier

  • QytetiFier
  • Lloji i PronësNdertese Multifunksionale
  • Sipërfaqja330m2
  • Vendndodhja

Shitet truall + ndërtese 1 kat e përdorur më parë si furrë-buke, me sipërfaqe toke 1,083.5 m² dhe ndërtesë 330.5 m² Daullas, Fier. Prona ndodhet rreth 170 m në veri të hyrjes së superstradës, rreth 3 km nga qendra e Fierit dhe rreth 1 km larg nga Spitali Rajonal Memorial. Prona ka dalje. Prona është e përbërë nga dy ndertesa 1 katëshe.

Zona ku ajo pozicionohet ka karakter kryesisht rezidencial dhe bujqësor.

< Kthehu tek kërkimi juaj
X