Prona

Home > ABI Prona > Toke

Shiten dy Toka me sipërfaqe 4.1 ha dhe 28 ha në Poro, Vlorë

  • QytetiVlorë
  • Lloji i PronësToke
  • Sipërfaqja321000m2
  • Vendndodhja

Shiten dy toka “Pyll” me sipërfaqe përkatësisht 4.1 ha dhe 28 ha të ndodhura në Poro, Vlorë.

Tokat pozicionohen në afërsi të lumit Vjosë  dhe  rreth 2.5 km në Lindje të vijës bregdetare të detit Adriaktik. Tokat shtrihet në një terren fushor dhe kanë një konfigurim të rregullt drejtkëndor.

Zona ku ndodhet prona ka karakter kryesisht lagunor dhe bujqësor me sipërfaqe të konsiderueshme tokash bujqësore, kullotash dhe pyjesh.

< Kthehu tek kërkimi juaj
X