Prona

Home > ABI Prona > Ndertese Multifunksionale

Shitet Pikë Karburanti në Portëz, në rrugën Fier-Ballsh

  • QytetiFier
  • Lloji i PronësNdertese Multifunksionale
  • Sipërfaqja946m2
  • Vendndodhja

Shitet tokë me sipërfaqe 4,000 m² dhe ndertesë me sipërfaqe njolle ndërtimore 946.2 m² (Pikë Karburanti) në Portez, Fier. Prona ka akses direkt në rrugën nacionale Fier-Ballsh.

Mbi truallin jane ndërtuar katër ndërtesa: 1. Pikë karburanti 1 kat me sipërfaqe 417.6 m², 2. ND-1 3kat me sipërfaqe totale 740.7 m², 3. ND-2 me sipqerfaqe totale 539.9 m², ND-3 me sipërfaqe totale 414.4 m². Ndërtesat e tjera mund të funksionojnë si: Ambiente Shërbimi , Zyrë, Hotel, bar-restorant dhe ambiente të tjera ndihmëse  në shërbim të pikës së karburantit.

 

1.Karburanti ND= 417.6 m²
2.3 kat, ND-1 = K.0: 241.5 m² K.1,K.2=257.7
3.3 kat, ND-2 = K.0, K.1: 160.3 m² , K.2=219.3
4.ND-3 = K.0: 126.8 m²  K.1, K.2 :  143.8 m²

< Kthehu tek kërkimi juaj
X