Prona

Home > ABI Prona > Magazine

Shitet sipërfaqe trualli 1,073 m² dhe ndërtesë totale 668 m² në Pezë-Helmës, Tiranë

  • QytetiTiranë
  • Lloji i PronësMagazine
  • Sipërfaqja668m2
  • Vendndodhja

Shitet magazine 2 kat  e përbërëë nfa një ndërtesë me një kat mbi tokë dhe një nëntokë me sipërfaqe 254 m² për kat dhe një ndërtesë 80 m² për kat me sipërfaqe trualli 1,073 m² dhe ndërtesë me sipërfaqe 2,170 m² ndodhur në afërsi të Pezë-Helmësit, Tiranë. Prona ndodhet  rreth 80 m nga rruga nacionale Tiranë – Ndroq - Durrës 2 dhe rreth 380 m  larg Urës së Beshirit. Zona në të cilën ndodhet prona ka karakter bujqësor, rezidencial dhe komercial. Aksesi në pronë realizohet në kufirin perëndimor të saj nëpërmjet një rruge lokale. Prona është e përshatur për magazinim produktesh të ndryshme.

< Kthehu tek kërkimi juaj
X