Prona

Home > ABI Prona > Toke

Shitet Tokë me sipërfaqe 4,000 m² në Sheq të Madh, Fier

  • QytetiFier
  • Lloji i PronësToke
  • Sipërfaqja4000m2
  • Vendndodhja

Shitet tokë “Arë” me sipërfaqe 4,000 m².

Toka ndodhet në Sheq të Madh, Fier. Ajo pozicionohet në një distancë rreth 1 km nga rruga kryesore “Teodor i II-të Muzaka” e cila është edhe hyrja veriore për në qytetin e Fierit .  Tokat shtrihet në një terren fushor dhe kanë një konfigurim të rregullt drejtkëndor. Zona ku ndodhet prona ka karakter kryesisht rezidencial dhe bujqësor.

< Kthehu tek kërkimi juaj
X