Prona

Home > ABI Prona > Toke

Shiten dy Toka me sipërfaqe 28,000 m² në Pllanë, Lezhë

  • QytetiLezhë
  • Lloji i PronësToke
  • Sipërfaqja28000m2
  • Vendndodhja

Shiten dy toka “Arë” me sipërfaqe prej 14,000 m² secila.

Tokat ndodhet në Pllanë, Lezhë. Ato pozicionohen në afërsi të njëra tjetrës. Pronat ndodhen në një distancë rreth 1.4 km në Lindje të rrugës Tiranë-Lezhe dhe rreth 600 m në Veri të shtratit të lumit Mat.  Tokat shtrihet në një terren krejtësisht fushor dhe kanë një konfigurim të rregullt. Zona ku ndodhet prona ka karakter kryesisht rezidencial dhe bujqësor.

< Kthehu tek kërkimi juaj
X