Prona

Home > ABI Prona > Dyqan

Shitet Njësi Shërbimi në rr.”Mihal Bego”, Fier me sipërfaqe 50.6 m²

  • QytetiFier
  • Lloji i PronësDyqan
  • Sipërfaqja50m2
  • Vendndodhja

Shitet dyqan me  sipërfaqe 50.6 m². Njësia ndodhet në një largësi rreth 500 m nga sheshi kryesor i qytetit te Fierti, “Europa”, rreth 100 m nga rruga “Mujo Ulqinaku” dhe në një distancë rreth 120 m nga rruga “Kastriot Muço” . Njësia ndodhet në katin përdhe të ndërtesës dhe pozicionohet në fasadë në anën Perëndimore të saj. Zona ku ndodhet prona ka karakter komercial, rezidencial si dhe në afërsi të saj ndodhen një sërë shërbimesh.

< Kthehu tek kërkimi juaj
X