Prona

Home > ABI Prona > Dyqan

Shitet Njësi Shërbimi në qendër të Laçit me sipërfaqe 97.2m²

  • QytetiLezhë
  • Lloji i PronësDyqan
  • Sipërfaqja97m2
  • Vendndodhja

Shitet ambjent tregetar me  sipërfaqe 97.2 m². Njësia ka akses të drejëpërdrejtë në rrugën Laç-Milot dhe ndodhet në Veriperëndim të qendrës se qytetit të  Laçit me një largësi rreth 130 m. Njësia ndodhet në katin përdhe të ndërtesës dhe pozicionohet në fasadë në anën Lindore të saj. Zona ku ndodhet prona ka karakter komercial, rezidencial si dhe në afërsi të saj ndodhen një sërë shërbimesh si institucione shëndetsore, arsimore, etj..

< Kthehu tek kërkimi juaj
X