Prona

Home > ABI Prona > Apartament

Shitet 6 Apartamente në Shëngjin

  • QytetiLezhë
  • Lloji i PronësApartament
  • Sipërfaqja390m2
  • Vendndodhja

Pronat ndodhen në një distancë rreth 50 m në Jug të rrugës kryesore Lezhë-Shëngjin dhe rreth 250 m larg nga vija. Zona ka karakter kryeshit turistik dhe komercial dhe pozicioni i ketyre pronave është shumë i favorshëm  Aksesi për në apartament realizohet nëpërmjet shkallëve ose ashensorit.

 

Ap. 24 – 27.01 m²

Ap. 43-45 – 153.84 m²

Ap.46 – 26.45 m²

Ap.47 – 53.2 m²

Ap.48 – 70.38 m²

Ap. 49 – 59.1 m²

 

 

< Kthehu tek kërkimi juaj
X