Prona

Home > ABI Prona > Ndertese Multifunksionale

Shitet sipërfaqe trualli 15,817 m² dhe ndërtesë 2,170 m² në Mbrostar-Ura, Fier

  • QytetiFier
  • Lloji i PronësNdertese Multifunksionale
  • Sipërfaqja2170m2
  • Vendndodhja

Shitet kompleks blegtoral 1 kat me tokë arë me sipërfaqe 15,817 m² dhe ndërtesë me sipërfaqe 2,170 m² ndodhur në Mbrostar-Ura, Fier. Prona ndodhet  rreth 1.5 km nga superstrada Lushnjë-Fier dhe 2 km larg nga rruga nacionale. Zona në të cilën ndodhet prona ka karakter bujqësor. Aksesi në pronë realizohet në kufirin lindor të saj nëpërmjet një rruge lokale. Prona është e përshatur për aktivitet blegtoral.

 

 

< Kthehu tek kërkimi juaj
X