Prona

Home > ABI Prona > Hotel

Shitet Hotel 4kat në Afrim, Fier

  • QytetiFier
  • Lloji i PronësHotel
  • Sipërfaqja1962m2
  • Vendndodhja

Shitet prone Hotel me Truall dhe ndërtesë me sipërfaqe 469.4 m² ndodhur në fshatin Afrim qytetit të Fierit. Prona ndodhet në një distance prej 2 km në veri të qendrës së qytetit si dhe rreth 300m në jug të hyrjes së superstradës. Ndërtesa është e përbërë nga 4 kate mbi tokë.

Përbërja e pronës : 

Kati përdhe 469.4 m²,

Kati i parë 484 m²,

Kati i dytë 497.2m²

Kati i tretë 511.6 m²

 

< Kthehu tek kërkimi juaj
X