Prona

Home > ABI Prona > Ndertese Multifunksionale

Shitet Fabrika “Merentino” në Zonën Industriale, Gjirokastër

  • QytetiGjirokastër
  • Lloji i PronësNdertese Multifunksionale
  • Sipërfaqja2056m2
  • Vendndodhja

Shitet Fabrika “Merentino” ndodhur në zonën Industriale në Gjirokastës e cila përbëhet nga truall me sipërfaqe 2,700 m² dhe ndërtesë 2 kat me sipërfaqe njolle 119 m²; dhe nje godinë me sipërfaqe njolle 777.2 m² 5 kat. Zona në të cilën ndodhen pronat është në jug-lindje të Qendrës së Gjirokastrës dhe në 300 m distancë të rrugës nacionale (Gjirokastër-Kakavijë).

 

 

< Kthehu tek kërkimi juaj
X