Prona

Home > ABI Prona > Ndertese Multifunksionale

Shitet Truall dhe ish-Fabrikë Tullash, Kavajë

  • QytetiKavajë
  • Lloji i PronësNdertese Multifunksionale
  • Sipërfaqja2574m2
  • Vendndodhja

Shitet një truall me sipërfaqe 7,780 m²  dhe ndërtesë 2,574 m².

Prona ndodhet pranë rrugës nacionale Kavajë–Rrogozhinë. Brenda truallit janë dy ndërtime të ish Fabrikës së Tullave të cilat janë jashtë funksionit. Prona ndodhet 2 km larg qendrës së qytetit të Kavajës. Është e përshtatshme për ushtrim aktiviteti industrial.

 

< Kthehu tek kërkimi juaj
X